Sista listerna uppe

Min stuga just nu….

Sedan insåg jag att jag kunde ta kort med min kamera för det var ganska länge sen… Och kolla skillnaden på kvaliten!

Nu är alla listerna på plats! I morgon flyttas de sista vi kunde inte hejda oss idag till att flytta ut vissa grejer. Bilder kommer sen när allt är på plats och vissa grejer som saknas är inköpta osv. Vi ska till Ikea på söndag då ska vi köpa en stor garderob (välbehövligt) just nu ligger alla mina kläder huller om buller i hela mitt rum! Det ska bli så otroligt skönt att flytta ut och få ett tyst och lugnt hus. Inga barn som skriker och håller på så skönt!

Varit igång ända sen kl 10 idag så är ganska trött nu typ kräks på allt. I morgon blir de första natten i stugan ska bli spännande :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sista listerna uppe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>