From Ikea

Okey. Nu ända sen klockan tio har vi grejet i stugan. Satt upp de sista grejerna från Ikea och sen tog jag ett stort tyck med dammsugan och sen satte pappa och farfar även upp mil tv ute i stugan. Skönt att den finns där ute nu. Men nu något som många av er har längtat efter grejerna från Ikea som jag köpte förra helgen. Ni har ju ingen aning om vad jag har köpt men det tänkte jag visa er nu. Folk har varit förväntansfulla för detta för ni har vetat att det varit grejer och möbler till stugan som behövdes så det blev mera färdigt. And now it is.

Vi kan väll börja med min garderob, vanlig basic från Ikea. Ena sidan en stång bara och den dörren som är "själv" till höger där o finns det hyllor. Jag trodde faktiskt att jag skulle behöva en större garderob än denna men Nix. Den slukade mina kläder rätt snabbt haha!

Ni ser redan spegeln och de på bilden ovan med garderoben men tog en närbild också. Köpte lamporna, spegeln, pallen och den lilla tunnan som står i hörnet brevid garderoben – där i finns Mollys leksaker som hon använder när dem är ute hos mig! Så gulligt, hon är skit stolt över att hon har lite av sina egna grejer hon sin storasyster. Stora tjejen.

Sen detta har ni oxå vetat om att jag skulle köpa nämligen ett högt bord eller ja en bordsskiva. Jag tycker det blev riktigt snyggt!

Nu kommer vi till köket. Eller ja denna köpte pappa allt annat belastade jag själv förutom dessa överskåp. Som ni ser är det inte klart, ska ju dit spis, fläkt, kakel och underskåp + kylskåp och mikro. Men tror detta kommer bli super snyggt när det är klart!

Nu till mitt minst köp. En vanlig klädhängare som man hänger över dörren. Älskar att kunna ha morgonrocken på dörren så man bara kan plocka på sig den på morgonen. Innan hade vi bara satt en spik i min gamla dörr i huset och de kände jag inte för att första här ute nu när allt är nytt.

Allting blir så sjukt snyggt ute i stugan tycker jag, allt blir så fräscht and yes i Love it!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>