Inflyttningspresenter

Hej! Haft fullt upp ända sen jag kom hem från skolan halv 4. Hjälpt till med mat som tog 100 år att göra sen ätit mat och sen skruvat upp mitt matbord här ute i stugan och bilder på allt jag köpte från Ikea kommer upp i morgon. Men nu tänkte jag visa er grejer som jag fått av min farmor och farfar som var i ullared i onsdags. Fått lite inflyttningspresenter haha!

Vi kan börja med denna dörrmattan haha så go! Nu vände jag den åt mitt håll innåt bara så ni skulle se ville inte öppna dörren och gå ut och ta därifrån för det regnar ute. Skitsamma behöver inte förklara mig. Men en väldigt rolig matta och det kommer nog bli många skratt angående den 😉

Sen fick jag det som jag hade ”önskat” mig i inflyttningspresent en lampa med fot som jag tänkte ha i mitt fönster vid soffan. Blir ju rätt mörkt både ute och sen mysigt med lite ljus. Basic men ändå vääääldigt snygg och stilren.

Och jag har ingen aning om varför vissa bilder blir såhär utvidgade när dem laddas upp till bloggen…. dem ser ju inte ut så i kameran eller min mobil. Laddar över alla bilder till mobilen från wifi via kameran sen upp på bloggen. Någon av er som vet?

Sen haha fick jag bakplåtspapper?? Dem vill väll bli bjudna på fika och kakor här dem är smarta 😉

Stay tuned för i morgon kommer massa bilder på allt jag handlade på Ikea förra helgen! Och har läst bland kommentarerna att ni är taggde….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>