Toaletten på g

Asså man glömmer så lätt bort att det finns kvar grejer att göra i min stuga. Nu är det bara badrummet kvar och de är ju i ett annat rum så man glömmer bort snabbt att den delen också finns. Men just nu så är nästan allt spacklat och ser ut såhär:

Det ska på några järngrejer längs med fönsterkanterna sen ska det sättas väv som jag ska måla vit. Hmm ja det är mycket som jag fått måla i detta projekt ja ALLT. Dörrar hela huset utvändigt nu måla väggar och ja. Men för er som inte vet hur väv ser ur så har ni en bild här:

Sen med svarta klinkersgolv sen en byggd kant upp mot väggen om ni förstår. En rad längsmed första biten av väggen. Ni får se när det är klart!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>