Blonderings fails

Älskar detta arbetet är så stolt. Är endast nyss utgången etta på frisörgymnasiet och har redan kommit såhär långt. Kan säga er har en stolt pappa haha..

DAGENS MAKEOVER! – en på mitt andra jobb kom till salongen och skulle fixa till sitt hår. Hon gjorde slingar på en annan salong i stan och där failade det totalt. Resultatet blev inte så bra. Så idag tog jag tag i att.

Hennes utgångsläge som ni ser är ganska mörkt sen med ett mellanparti som är gult. Och ett par ljusare längder som är helt fläckiga och inte en jämn färg. Jag la en bottenfärg så hennes botten blev ett steg ljusare så hon skulle slippa den utväxten sen när de växte ut. Sen la jag en nyansering på längderna som gjorde de blonda till en jämn och fin färg. Naturligt resultat. Hon ser naturligt blond ut! Fint att börja sin semester att gå till salongen och bli sommarsnygg!

Vi klippte av en decimeter av håret dock så tog jag ingen bild på de långa utan fokuserade på färgen med bilden.

Vad tycker ni??

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>