Brunett till blondieee

Idag har de stått väldigt tomt här på bloggen men började skolan tidigt sen har jag jobbat.

Dagens behandling var slingor och klippning. Målet har varit blond, första gången hon gick in till mig så var hon svart. Då avfärgade vi de sen slingade de och de ser ni på förebilden. Efter en avfärgning och slingning. Sen idag blev hon blond! Efter två slingningar totalt är typ förvånad själv. Kunden har ett utgångsläge på väldigt ljust blond färg naturligt. Idag blev hon verkligen blond efter ett race med svart hår i något år.
Här kommer före och efter:

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>