Enkel uppsättning på kort hår

Vill du piffa till ditt korta hår men vet inte vad du kan hitta på? Detta är ett bra och enkelt tips!

Du börjar med att kamma de håret du vill ha bakåt. Tuperar de lätt och sedan kammar de slätt. Ta håret bakåt och spraya lätt. Spraya lite extra på punkten där hårnålarna ska sitta. Sedan fäst hårnålarna i nacken. Här på denna frisyren valde vi att ha kvar längderna på sidorna hängandes medans nacken är kort.

VÓLA! Du har nu en enkel uppsättning på ett kort hår, enkelt och de går snabbt. Bara lite hårspray en kam och hårnålar är allt som behövs !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>