Nya fräscha slingor

Igår så jobbade jag på salongen, hade en kund. Slingor stod på schemat. Himla kul!

Vi gjorde slingor i hela huvudet men fokuserade mest i nacken. Där var hon mest cendré färgad och där vi behövde lägga mest fokus och i botten. De fina med hennes hår innan vi började slinga var att de aldrig var färgat. De gamla färgade hade dem klippt bort för länge sen. Resultatet blev väldigt fint! Tunna och många slingor ifrån ett naturligt utgångsläge. Kunden ville inte känna sig kall utan gillade mer de varma resultatet, vilket jag tyckte vi fick. Nöjd kund och nöjd frisör kan de bli bättre?!

Dock så behövde vi klippa henne men vi hann inte med tiden. De var inte inplanerat så hon skulle boka ny tid. Så ni inte tror vi tyckte hennes hår var "okej" utan de ska klippas. Ifall någon skulle undra!

Vad tycker ni om resultatet?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>