Sommarfräscht hår!

Okej då! Jag kunde inte hålla mig ifrån att blogga de är ju ändå så himla roligt!!! De är lixom en rutin. Fast jag sa ändå bara jag skulle vara borta igår och att de skulle komma upp något idag. Fast att jag inte visste vad eller när. Skitsamma!! I'm back again!

Nu kör vi. Gårdagens färgning, vi hade egen hårvård i klassen alltså. Vi gjorde olika arbeten på varandra, valfritt. Detta arbetet är jag så grymt stolt över, resultatet blev så himla bra! I mina ögon ..

Vad jag gjorde var att först lägga en bottenfärg och drog ut den lite. Hennes utgångsläge var helt cendréfärgad i nacken. Som jag förut kallade för råttfärgad men de låter så fult. Sen var hon slingad endast på sidorna. Så bottenfärg sen gjorde vi balayage i hela nacken och två delar på sidorna. Och som ni kan se på förebilden så var håret hemskt slitet. Så en rejäl klippning och vóla!! Håret blev helt magiskt! Dream!

En rejäl makeover! Sommarfräscht hår! Vad tycker ni? JAG SJÄLV ÄR HELT KÄR!

Ps. Glöm inte följa mig på instagram om ni vill se före och efterbilder endast. Där heter jag @ elaine.frisor som jag skriver på alla före och efter bilder också. Sen har jag en egen haschtag som jag skapat på instagram också. #elainefrisor där ni kan se alla mina arbeten i ett helt flöde! Check IT out.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>