En vanlig dag i mitt liv

Tänkte skriva ett inlägg om hur en vanlig dag i mitt liv kan se ut. Tänkte skriva utifrån när jag jobbar för det är de som jag gör mest nu. De är ju lite så också jag hinner inte skriva med allt som händer under en dag eller rättare sagt då hade bloggen blivit en bibel varje dag och de kanske inte är så himla roligt. Men nu kör vi!

*jag vaknar såklart utav att mitt alarm ringer. Antingen börjar jag 10, 11 eller klockan 14 eller om jag får hoppa in och jobba efter skolan. När den nu är igång. 

*går ut från min stuga in i huset kissar, tvättar mig och sen äter frukost. Sen borstar jag tänderna sen fixar jag mig.

*sen kör någon mig till bussen tyvärr, för vi bor i skogen och behöver ta bussen nere ifrån ”byn”. Och åker till jobbet, oftast är jag där 20 minuter innan för att inte behöva stressa. På bussen till jobbet så brukar jag oftast blogga första inlägget om jag inte börjar senare på dagen. 

*efter jag jobbat så tar jag bussen hem, äter middag och sen antingen tränar, träffas en kompis eller chillar hemma. Men oftast är jag ganska trött efter jobbet så det slutar oftast med att jag bara tar de lugnt. Oftast så brukar jag sätta mig ner och blogga, fixa inför dagen efter med tidsinställda inlägg. 

*senare mot kvällen kanske jag tar ett knäckebröd eller något och sedan går och lägger mig i tid om jag nu ska jobba dagen efter igen. 

*innan jag lägger mig så tvättar jag ansiktet, borstar tänderna och gör allt samma som jag egentligen gör på morgonen. 

6b272b8b-a5a8-40c9-8d73-e20f3b69cbcc.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>