I’m back 

Nuuu är jag tillbaka igen och de var inte meningen att bloggen skulle stå tom igår. Som ni kunde läsa senaste inlägget så åkte jag i fredags till hasslöfestivalen. Med min bästavän och hennes kompis. De var grymt roligt! De flummiga var att igår så skulle jag åkt hem igen egentligen. Men vände visst och åkte tillbaka igen, så de blev en dag till! 

Här kommer lite bilder därifrån : 


Dem bästa som spelade var pergässle och MissLi, dessutom var de dem två som drog dit allt folk! 

Idag var jag och Eva på ronnebybrunn och fick massage och ansiktsbehandling. Bilder på de kommer upp i morgon :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>