Monday again

Måndag morgon eller ja förmiddag och jag är skit trött haha. Somnade sent igår fastän jag var trött (konstigt). Idag är de jobb som står på schemat, jobbar 14-19:15 stänger butiken. Asså veckorna går så snabbt halva sommaren har gått och jag vill aldrig den ska ta slut haha. Fast mitt liv kommer rulla på som vanligt sen ändå, samma två jobb. Bara de att de kommer skola emellan och vissa helger är man ledig. Så är de när man jobbar! Som jag sagt tidigare… ibland känner jag mig tio år äldre än andra i min ålder! Känner mig mer mogen i mitt sätt att bete mig om man nu ska gemföra. 

Bilder ifrån spaet som jag var på igår kommer upp under dagen. 


Vad ska ni hitta på idag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>