Morgonlistan

-tidsinställt- 

När går du upp? 

Som idag när jag ska jobba så stiger jag upp ca halv 8 om jag börjar tio. Men som i morgon när jag börjar elva så går jag upp ca 9 tiden

Vad är det första du gör varje morgon? 

Går in i huset och kissar :)

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Typ en kvart MAX, kissar, tvättar ansiktet och borstar tänderna

Är frukost viktig?

Ja gud ja! Jag bokstavligen dör om jag inte fått i mig frukost, det är grymt viktigt för mig. Förut när jag aldrig åt frukost så mådde jag sjukt dåligt. Kunde tillslut inte ens äta frukost. Men sen tillslut så tvingade jag i mig frukost varje morgonen sen nu är de inga problem. Som sagt idag hade jag inte klarat en dag utan frukost!

Vad äter du till frukost? 

De är lite olika beroende på vad vi har hemma. Men oftast gröt om inte så yoggie med flingor, sen antingen knäcke med ost och någon grönsak. Eller så blir det smörgås med kycklingpålägg och potatissallad uppepå. Vet ni hur sjukt gott de är! Om ni inte smakat så måste ni. Ica basics egna är den vi brukar ha, den är väldigt god faktiskt.

Är du morgontrött?

Ja haha väldigt… Alltid när jag ska gå upp så måste jag ställa klockan en kvart innan jag ska gå upp för jag znozar så länge. Men de beror säkert på att i mitt sovrum så har jag inga fönster så de är alltid kålsvart där. Och därför blir det nog svårare automatiskt att gå upp.

Vad har du för alarm?

Den heter ”alarm” och finns på iPhone den klassiska klocka som bara tutar skit högt. Annars vaknar jag inte hehe…

Hur ser en perfekt morgon ut? 

Efter man ätit sin frukost att man bara få sitta vid bordet eller soffan och njuta av sitt kaffe. De är perfekt!

Vad är det bästa med morgonen? 

Asså jag tycker egentligen om att gå upp tidigt. Det känns som att man hinner med så himla mycket då, men samtidigt så är de skönt att få sova ibland. Men de bästa är nog morgonkaffet, de är det som gör att jag vaknar

Hur går du helt klädd på morgonen? 

Jag bor ju i en stuga utanför huset så jag brukar oftast klä på mig de som jag ska ha på dagen. Alltså ska jag till jobbet så tar jag på mig arbetskläderna. Ska jag iväg så oftast mjukis först och sen tar jag på mig de jag ska ha. Och när de är skola så brukar jag oftast ta fram kläder kvällen innan och då tar jag ju på mig de direkt när jag vaknar.

Nu min fråga till er. Är ni morgonmänniskor eller kvällsmänniskor? TELL ME….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>