New make-up

Åhh idag kom mitt älskade smink på posten. Insåg häromdagen att jag knappt hade något kvar och saknade att ta på mig foundation och känna mig fin. Min har varit slut ett bra tag. Har testat allt nu och allt var som förväntat och som de stod i beskrivningarna. Foundationen har jag haft innan så den visste jag redan att den skulle vara grym, concealern använde jag under ögonen om någon skulle undra. På bilderna ser den ganska mörk ut men i verkligheten är den väldigt ljus, tog den ljusaste färgen. Länkar till allt smink finns nedan!

(inlägget innehåller: annonser)

FOUNDATION – MAXFACTOR / CONCEALER – NYX HD / LOOSE SETTING POWDER – LAURA MERCIER / MASCARA – MAYBELINE / FOUNDATION BRUSH – MAKEUP REVOLUTION / SMINKSERVETTER – INGLOT

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>