Ronneby Brunn

Som ni vet så var jag på Ronneby brunn igår vid lunch typ. Vi hade bokat massage och ansiktsbehandling. Minns dock inte vad behandlingen hette.  

De bästa med massagen var att mina axlar blev bra igen. Jag vet inte om jag skrivit de tidigare att jag får ont i axlarna ibland. De blir så när jag stått upp och jobbat för länge. Mina ryggmuskler var tydligen snea eller i olika höjd. Så hon tryckte tillbaka de sen gav hon mig tips hur jag skulle förhindra att musklerna flyttade sig tillbaka. Min pappa har samma problem men de bara att göra övningarna så skulle de inte vara några problem. Hon tyckte att jag skulle gå på massage två gånger om året iallafall så man fixar till musklerna i ryggen. Och för att på mina två jobb så står jag upp mycket och man behöver slappna av dem ibland. Massage säger man inte nej till! 


Vi fick fina badrockar först


Här är lite bilder på typ väntrummet. Kunde inte ta bild med masken på till ansiktet. Mobilen låg helt långt borta ifrån mig, men jag tror ni blir nöja ändå! Kommer verkligen åka tillbaka hit igen. Ska försöka två gånger om året. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>