Spotlife eller nouw

Asså hörni jag vet inte om jag vill vara kvar på nouw mer. Det känns som man bara är den bloggaren i mängden. Det finns så många bloggar här och själva sidan känns inte 100% seriös. Eller sidan är ju lätt att förstå med inställningar osv men det känns inte som om de tar sina bloggare seriöst. Medans spotlife tar dem seriöst och där syns man mer.

Om jag nu kommer flytta min blogg till spotlife så kommer det inte göra någon skillnad för er. För min blogg äger jag med en egen domän .se så den kommer bara flyttas. Ni kommer isåfall ändå bara söka på som vanligt min bloggadress. De handlar bara om att jag känner att spotlife känns mer seriösa i deras verktyg. Inget illa ment mot nouw men jag vill växa och bli större. Och de känns inte som jag kan göra de här på samma sätt som jag gjorde de förut när jag bloggade på spotlife.

Jag har mejlat spotlife och de är vissa krav som jag vill min blogg ska kunna använda innan jag flyttar. Nouw kan tyvärr inte ge mig de, men spotlife kan. Jag har mejlat och frågat dem en himla massa frågar, hoppas jag får svar snart. Där har man en egen media coach som hjälper en med ens blogg och designen. Hur lyxigt! Man få hjälp hur man kan utveckla sig och sin blogg där. De gillar jag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>