”Varför tränar du”

Jag visste att denna frågan skulle komma ”varför tränar du”. Jag förstår att ni frågar mig frågan när jag innan berättat att jag har varit underviktig under en period. Då mådde jag dåligt också.

Men jag tränar inte för att gå ner i vikt. Anledningen till att jag tränar är som många andras anledning för att inte bara ligga hemma i soffan. Utan ta den tiden istället till att skaffa muskler haha och göra något vettigt. Tränar för jag har märkt att jag mår bra av det och för jag vill bygga muskler. Det är ändå tråkigt att så fort man gör något så ska många ta de som negativt….

Som svar på allas fråga så tränar jag för att må bra. Dessutom så måste jag träna upp mina muskler så jag ska orka jobba med mitt yrke senare i livet. Frisör då man står upp mycket. Och inte gå hem som sjuk när jag är 50 eller något. Tränar också för att har sånna humörsvängningar och blir så grinig vid pms. Då hjälper de med att träna och jag känner redan skillnad på mitt humör!

De är bra att träna i måttliga mängder!

– bilderna är lånade ifrån google –

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>