En lista om träning

Den här träningen längtar jag efter just nu:

Indoorwalking som jag ska köra på söndag en halvtimme! Så skönt att bara få pressa ut allt man har i ett pass och sen känna att yes jag gjorde de! Bästa känslan efter träningen

…men det här  står mig upp i halsen:

folk som skryter om hur mycket kalorier man bränt osv sånt tycker jag bara är sjukt för de brukar inte stämma på maskinerna. Sikta istället på hur många kilometer eller tiden, de får du bäst resultat ut av!

Det här träningsplagget är min favorit just nu:

Mina trekvartsbyxor från Zalando, tyvärr så kan jag inte länka dem de verkar inte finnas kvar :(

Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:

Rygg, mage och axlar. Tränar väldigt mycket ben, rumpa, armar och rygg. De är de som finnas med i passet som det är mest fokus på men försöker gå på gymmet också och då kör jag de som jag inte tycker tar lika mycket på mig. Kombinera ihop allt är alltid bra!

Den här känner jag mig stark i/på:

ben, biceps/triceps. Sen är jag väldigt bra på plankan typ alltid varit så innan jag började träna också

Just nu stör jag mig på de här i träningsväg:

Jag måste börja äta mer nyttigt så träningen ger resultat. Ibland efter man tränat så känner man att man är värd något gott och ja då är träningen man nyss gjorde borta haha…

En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över är:

Ehh ingen aning faktiskt vad jag ska svara 😀

Det här har jag en tendens att prioritera bort:

Tyvärr ryggen när jag tränar bara för jag är ”svagast” där och mina axlar. Men de ska det bli en ändring på!

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:

Överkroppen, känner sån stor skillnad efter jag började träna, och jag behöver en stark överkropp i mitt yrke som frisör verkligen.

Det allra tråkigaste med att träna är att:

Duscha efteråt och att håret blir så svettigt och ja de blir bara jobbigt. Man vill alltid tvätta håret efteråt men man kan inte alltid göra de, ni vet de sliter på håret. Så jag brukar bara skölja igenom med vatten eller så tvättar jag de när jag ska. Brukar göra de två gånger i veckan ca.

Kommande vecka lovar jag mig själv att:

Verkligen hålla mig till att träna tre gånger i veckan för att det ger bäst effekt på mig. Så himla skönt att träna!

Träning

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>