I’m the hairdresser // Friday night

Idag hände en sån sjuk grej. Eller hände och hände min kollega på blomsterlandet berättade de för mig. Som ni vet så jobbade jag på min salong varje dag efter skolan i två månader i rad. Och då menar jag VARJE dag! Slet och slet och slet. Och nu då så har de spridit sig och folk pratar tydligen om de på stan och att jag är så duktig osv. Min kollega kom och sa de att en stor salong i stan ( hennes kompis jobbar där ) att dem pratar om mig och att kunderna pratar om mig. Bara positiva saker att jag hjälpt till så mycket osv. Men de var verkligen en sån egoboost att ja, folk vet vem jag är, att jag är duktig för att inte vara så långt gången. Ja allt är bara bra och positivt, kul!

Nu är jag hemma efter att jobbat kväll vilket är skönt. Pappa sa idag att jag inte behövde ställa mig och måla nu utan att jag kunde göra de imorgon innan jag åker till Matilda. Så nu är jag ledig fram tills jag går och lägger mig haha vilket är ovanligt för mig. Så just nu sitter jag här i soffan med min dator och en skål med smörpopcorn mums! Har börjat gilla de mer än chips just nu. Innan jag stänger ner datorn så ska jag förbereda blogginlägg tills imorgon och sen läsa igenom de vanliga bloggarna som jag läser varje dag. Isabbella Löwengrips, Kissie, Nellie Berntsson och Ida Wargs blogg/bloggar. Läser vi samma bloggar? Troligtvis!

img_2916-1.jpg

Är ni en popcorn människa eller chipsmänniska? Kommentera! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>