Jag ska inte sluta blogga …

Först förlåt för jag inte sa något, men jag skrev ut på instgaram att jag ville sluta blogga.  Att jag inte orkade mer och att jag inte hade tid osv och massor. Men jag har insett nu att bloggen är ändå en stor del av mig, de är bara så. De har känts så konstigt nu i några dagar när jag varit borta. Folk har frågat varför jag slutade, och sa nej komigen kör du är duktig. Sen när alla började prata om att min blogg var bra, att dem gillade de jag skrev och massa grejer. Så gjorde de ont i hjärtat att säga att jag har tagit en paus. Att jag kanske skulle lägga ner bloggen och så. Men jag har tagit beslut att jag ska inte lägga ner den.

MEN jag kommer kanske inte uppdatera typ 3 inlägg om dagen som jag gjort tidigare, de blir bara för mycket. Jag har mycket annat att tänka på, har två jobb mycket att göra, ska ta hand om alla mina kunder och lösa tider till dem. Alltså det blir mycket att hålla reda på, men visst jag saknar bloggen skit mycket ibland. Och ibland känns de skönt att inte ha den belastningen att man måste uppdatera. Kanske fanns något i de, att jag tog en paus. Så jag inte gick in i väggen eller något för jag har jobbat fett mycket nu i sommar.

Vad har hänt sen sist då? Jo jag har jobbat och jobbat och jobbat haha… Förvånade?? Har köpt ny mobil och varit på kräftskiva, sovit hos Matilda. Allting har rullat på som vanligt bara de att bloggandet har tagit en paus.

wpid-20170819_200956325745979.jpg

Och ja jag har lärt mig äta kräftor nu haha … Har typ hatat de i flera år men nu så var de på tiden haha !

wpid-IMG_20170816_113710_783.jpg

SÅ min tankte nu är att jag ska blogga förhoppningsvis varje dag och alltid som vanligt lägga ut före och efterbilder på mina arbeten. Jag vill inte känna pressen med att uppdatera som jag gjort. Har stressat upp mig själv och hjärnan med att vara tvungen att uppdatera så mycket som möjligt att de inte blev roligt tillslut. Men nu känner jag att de är dags. I’m BACK!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>