Min baksida

Ännu en dag som jag är ledig och då utnyttjar jag tiden som vanligt haha. Igår så målade jag och gjorde i ordning på min baksida vilket tog några timmar men de kommer bli bra när det är färdigt. Målar för att tjäna pengar och fixade baksidan för vi ska börja bygga en altan där nu, så jag har förberett lite.

Såhär såg de ut innan jag hade rört de:

img_2861-4.jpg

img_2862-1.jpg

Nu ser de ut såhär:

img_2868-1.jpg

Gräset klippt och all skit borta. När vi byggde stugan och nästan var klara så bara kastades allt ut genom altandörren, vi var bara glada att jag kunde flytta ut. Så bara kastade ut de och sen skulle jag få ta hand om de när de var dags att bygga altanen. De var många ormar under allt skit kan jag säga, men de var inget farligt utan sånna kopparormar. Men man blev ju skrämd ändå när man lyfte på kartonger och grejer haha.

Altanen kommer täcka de mesta som ni ser på bilden men vi ska köpa hem gräsfrö och fixa gräsmattan. Förra året var den fin men sen la pappa sina paintballskydd på min baksida så gräset har försvunnit fläckvis. Jag tror altanen kommer bli skit fint, jag kommer såklart visa er bilder. Idag ska vi lägga balkar och förbereda de som ska vara undertill och på fredag när jag är ledig igen (ska jobba ons-tors) så ska jag börja lägga golvet. Dock så jobbar jag kvällen då men jag hinner börja i alla fall. Så efter helgen är de inte omöjligt att jag har fått mig en altan. Ska bli grymt kul att visa er!!!

NU ska jag gå ut och köra ett race med att måla, ska måla allt igen sen är de klart, skönt. Men sen ska fler ”vanliga” bräder målas, så de är de jag kommer spendera min dag på. Och lägga grunden till altanen och ikväll så ska jag träna igen. Shit har inte tränat på två veckor för har haft så mycket att göra så har glömt av det. Men nu ska jag sätta igång på allvar igen!

img_2870-1.jpg

Vad ska ni hitta på idag? Hur ser ert väder ut idag? Här i blekinge så lyser solen fett mycket de gjorde den igår också. Tror jag fick lite färg då haha äntligen. Denna sommaren har ju sugit med vädret aldrig varit med om så dåligt, så när solen tittar fram lite så blir man överlycklig, eller vad säger ni?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>