Nytt fräscht hår till skolstart

Resultatet ser ni nedan. Färgningen igår som jag gjorde på min kompis och den blev sjukt bra. Känner mig verkligen nöjd. Vi gjorde folieslingor med en brun färg och sen blekte vi varannat folie och detta blev resultatet, riktigt snyggt! Hon ville varken känna sig blond eller brunett och de tycker jag att jag lyckades med. Fick många kommentarer på instagram att de var fint och att jag var duktig, hoppas dem bokar någon dag 😉

img_2759-2.jpg

1501671438030-2.jpg

img_2767-2.jpg

Vad tycker ni?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>