Onsdagskväll

Idag har jag jobbat på salongen från kl 10 till ca 17 hade ingen kund idag men skapade en haha. De kom in en och frågade om tider för bottenfärg och vola de kan jag och kunden blev min. Annars brukar jag om jag inte har några kunder inbokade hjälpa min chef med en massa grejer. Jag älskar verkligen mitt jobb det är så himla roligt och inspirerande!

Imorgon så ska jag jobba på blomsterlandet och sen på fredag så börjar jag skolan igen. De är ganska kul för vi ska ju ha praktik nu en dag i veckan i ett helt år. Kan säga att jag redan är fullbokad i en månad framöver hihi så himla roligt! Känner mig verkligen stolt att jag kunnat skrapat ihop de och fler är de som kollar när dem kan boka.

En rolig sak är att jag själv ska bli ompysslad i håret nästa vecka av min bästa kompis på hennes salong. Färg ska slängas i och jag ska gå mot de mörkare. Kan visa en bild här nedan hur jag vill ha det:

wpid-Screenshot_20170822-153431.png

Jag kan ju inte bestämma mig om jag ska vara mörk eller ljus och detta var väääldigt snyggt. (tycker jag). Sen är jag ju svarthårig naturligt så det kommer inte se fejk ut heller. Ni kommer få se bilder på fredag nästa vecka i alla fall!

Nu är jag sååå trött. Ska bara slänga mig i soffan nu, har fixat lite med mina kunder. Bokat in en massa och skrivit till folk. Det går verkligen bra nu och kunderna strömmar in. Love it! Skrivit en presentation om mig själv till salongen som ska publiceras på deras hemsida osv.

Bild 2017-08-23 kl. 19.28

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>