Rostagg rakt i foten

Åh herregud… Vilken dag! Steg upp vid nio tiden och åt frukost sen ut och målade klart de sista. Sen duschade jag och fixade mig osv och just nu sitter jag på bussen på g in till stan då jag ska sova hos min kompis. Pratade med farmor innan i alla fall i telefonen och var ute. Medans jag pratar med henne så går jag rakt på en rostagg. Som är 10 centimeter lång?!!! Rakt in i foten mellan tårna, fatta om de gjorde ont?!! Blev helt chokad och tog av mig foppatoffan (som den gick rakt egenom) och hela min vita strumpa var full av blod. Haha så sjukt. Så ja nu kan jag knappt gå och tån efter stortån är helt svullen för där kom taggen… usch haha!


Matilda och jag ska bara ta de lugnt. Typ spela kort eller något. Bara för jag ÄNTLIGEN är ledig en helg haha. Har inte hänt ofta denna sommaren.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>