Torsdaaag


Outfit –
Tröja – Nelly.com
Byxor – Ullared
Skor – h&m

Godmorgon! Hur mår ni? Jag själv mår väldigt bra, träningsvärken har börjat släppa. Men imorgon så ska de skapas ny 😉

Idag så ska jag jobba på salongen antagligen till 18 som vanligt. Love it. Grymt kul att vara där, känns som de var 100 år sen jag var där sist haha. Ska bli skönt sen när skolan börjar och vi har praktik en gång i veckan. Då kommer jag vara där regelbundet igen, nu i sommar har de blivit lite när de vart mycket och göra. Sen såklart när jag själv bokat in egna kunder, men de är inte lätt att snappa upp kunder. De är svårt. Fett svårt, men alla mina kunder har kommit tillbaka och jag har börjat få stammisar haha. Så något bra gör jag ju!

Vad ska ni hitta på idag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>