Träningspass på löpbandet

God förmiddag! Idag klev jag upp 08:00 gick in och gjorde gröt och kaffe sen tog jag bussen ner till jämjö och tränade på gymmet. Jag sprang på löpbandet och jag sprang 5km på 37 minuter, har inte tränat på två veckor så jag tyckte de var bra ändå. Mitt mål är väll att springa 5km på ca 20 minuter till nästa år när det är blodomloppet. Men nu har pappa börjat prata om att vi ska ta milen istället?! Haha men de kommer jag nog inte göra utan ändå ta 5km’s rundan. Han får gärna springa den om han vill 😉

img_2909.jpg

img_2911.jpg

Om någon av er undrar så tränar jag på wellnes. 

Okej nu väntar jag på att åka till jobbet. Jobbar 14-19:15 alltså stängning sen ikväll så ska jag hem och måla de sista sen är jag klar. ÄNTLIGEN. Tog dock mindre än en vecka men ända, jag är sån att jag bara vill göra de klart fort när det handlar om pengar haha. Ska bli skönt med lite till extra pengar i fickan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>